Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent praf bio pentru spalari grele, Sodasan, 5kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245 lei
Brand
102772
Descriere
Are o putere mare de curatare, fabricat la cea mai inalta calitate din sapun obtinut din uleiuri organice, fara enzime si OMG, testat dermatologic.

Recomandari utilizare: pentru toate tipurile de tesaturi, putand fi utilizat la temperaturi cuprinse intre 40 si 95 de grade; masini de spalat, cu o capacitate de 4-5kg.

Beneficii pentru mediu:

Substanta de spalare a produsului este sapunul, care are calitati biodegradabile rapide ti complete. Acest sapun este fabricat intr-un proces de saponificare cu temperatura joasa, special dezvoltat. Productia de CO2 este neutra cu mentiunea ca Sadosan are ca si partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara).

Certificare:

Produsul este certificat in conformitate cu liniile directoare de detergent ECOCERT, precum si in conformitate cu liniile directoare stricte ale Eco Garantie si Societatea vegan
Caracteristicile produsului:
Un ambalaj de SODASAN Detergent Universal de spalat este suficient pentru 22 de sarcini cu duritate medie a apei si spalarea cu murdarirea normala.

1 kg de SODASAN Detergent Universal Spalarea poate spala 79 kg de rufe in sarcini de 4-5kg, cu murdarirea normala si duritate medie a apei.

Ingrediente: sapun de sodiu, percarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu, silicat,aspartat,iminodisuccinate, citrat, uleiuri esentiale, limonen, citral, linalool,citronelol.

* Ingrediente din culturi organice controlate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura